Vaginale stoombaden, hoe het werkt.

Vaginale stoombaden of genitale stoombaden zijn een begrip in Suriname en worden door alle bevolkingsgroepen gebruikt. Voor het reinigen van de baarmoeder, het reguleren van de menstruatie cyclus en het vergroten van het seksuele genot want de stoombaden maken de vagina strak en voelt voor beide sexpartners geweldig aan! 

Hoe werkt het?

Stoom verhoogt de bloedcirculatie in je bekken. Hierdoor verhoogt de vrouw het zuurstofgehalte (o2) in haar baarmoeder en omgeving en hierdoor ontspannen de bekkenbodemspieren zich. De extracten uit de bladeren worden door de vagina omgeving opgenomen en zorgen voor afvoer van afvalstoffen (te vergelijken met een sauna behandeling), hierdoor worden klachten omtrent de menstruatie minder,  geeft het een betere doorbloeding en vermindert het vervelende geuren. Daarnaast geeft het de vagina een ontspannen, fris en heerlijk gevoel. Al met al is het een heerlijke traktatie voor jezelf!  

Benodigheden: 

  • Bidet 
  • 2 handen vol bladeren of een kant en klaar buidel  
  • Handdoek  
  • 20 ontspannende minuten

Gebruik een van onze speciale bidets die je gewoon op de wc kan plaatsen of gebruik een po. 
Neem twee handen vol bladeren of een van onze kant en klaar buidels en plaats deze in de bidet. Breng 1-1.5 liter water aan de kook. Als het water kookt giet men het water over de kant en klaar buidels of bladeren.  

Wacht 3-5 minuten en sla een handdoek om je middel en hurk boven de po of neem ontspannen plaats op de bidet. Geniet 15 minuten van het heerlijke moment en neem in de tussentijd een van onze gezichtsmassages of andere sapkuren. Wanneer het water is afgekoeld kan je het gebruiken om je vagina af te spoelen. Het is niet vreemd wanneer er slijm loskomt. Resultaat is vaak al na twee of drie baden merkbaar.

De vaginale stoombaden zorgen voor een intenser gevoel tijdens de sex en is dus voor zowel de man als de vrouw lustopwekkend. Vraag uw partner naar het verschil!

 

onregelmatige menstruatie, vloeien, krampen, infecties, onaangename geur, afscheiding, vleesbomen, cystes.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd